Patiswiss Krema & Ezme

Patiswiss Krema & Ezme

Patiswiss el yapımı çikolata, pasta, kurabiye ve atıştırmalıkların yanında krema & ezme üretimini de bünyesinde gerçekleştirmektedir. Krema & ezme konusunda hem kullanılan fındıkların kalitesi hem de fındık oranı ile farkını ortaya koyan Patiswiss Handmade Chocolates, kahvaltılarınıza eşlik eder.

Patiswiss Krema & Ezmeleri Neden Tercih Edilmelidir?

Patiswiss firması tüm ürünlerini gıda güvenliğine ve hijyen standartlarına uygun üretir. Aynı zamanda kalite standartlarına uygun eşsiz ve farklı lezzetler sunar. Bu nedenle başta çikolata olmak üzere, pasta, kek, kurabiye, granola & müsli ile krema & ezmelerini deneyimlemek gerekir.

Patiswiss krema & ezmelerinde palm yağı bulunmaz. Bu da piyasada bulunan pek çok firmadan olumlu yönde ayrışmasını sağlar. Ayrıca Patiswiss, kakaolu fındık kremasında kullandığı %17 fındık oranı ve %70 badem oranına sahip yerli badem ezmesi ile de sektörde özgünlüğünü ortaya koymaktadır. Buna ek olarak krema & ezme kategorisinde yer alan ballı fındık ezmesi ve yer fıstığı ezmesi şeker ilavesiz üretilmektedir. Tüm bu özellikler ışığında krema & ezmeleri ile kahvaltılarınıza eşlik etmeyi hedefleyen Patiswiss, ürünlerinin kalitesi ve sunduğu ürün çeşitliliği ile sektörde önemli bir yere sahiptir.

Patiswiss Krema & Ezme Çeşitleri Nelerdir?

Patiswiss Ankara’da yer alan butik çikolata firmasıdır. Çikolata hizmetlerine ek olarak granola & müsli ile krema & ezme gibi kahvaltılık kategorisinde de çeşitli ürünler üretir ve hizmetlerini pek çok kişiye ulaştırır. Patiswiss firması; kakaolu fındık kreması, fındık ezmesi, şeker ilavesiz yer fıstığı ezmesi, gianduja/ fındık kreması, şeker ilavesiz ballı fındık ezmesi ve badem ezmesi olmak üzere altı çeşit krema & ezme üretimi yapmaktadır. Tüm krema & ezme ürünlerinde palm yağı kullanmaması, şeker ilavesiz ürün alternatiflerinin de bulunması ve yüksek fındık/ badem oranları ile sektörde özel bir konuma sahiptir.

Patiswiss Handmade Chocolates, Ankara çikolata firması olmanın yanında sadece Ankara’ya değil tüm Türkiye’ye kaliteli bir şekilde hizmet sunar. Başta çikolata olmak üzere çeşitli ürün segmentleri ile geniş kitlelere ulaşan Patiswiss, krema & ezmeleri ile de birçok kişiye ulaşmayı ve bu lezzetin herkes tarafından deneyimlenmesini hedefler.

Etiketler: Patiswiss Krema, Patiswiss ezme
Ekim 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR