“Kadınlar için kadınlar tarafından üretildi”

“Kadınlar için kadınlar tarafından üretildi”

“Kadınlar için kadınlar tarafından üretildi”

Equality projemiz kapsamında; “Bitter Çikolata Kaplı Portakal Dilimi” ürünümüzden elde edeceğimiz tüm kârı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kadınlara bağışlıyoruz.

Kadınlarımızın iş hayatında yer almasının önemini biliyor ve bunun ancak kadınların fırsat eşitliğine sahip olması ile mümkün olabileceğini savunuyoruz. Patiswiss olarak iş hayatına kazandırmaya öncelik verdiğimiz kadınlarımızın, bugün tüm ekibimizin %67 oranında çoğunluğunu oluşturmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Sahip olduğumuz bu düşüncelerden yola çıkarak hazırladığımız Equality projemiz ile; güçlü kadınlarımızın tamamen el yapımı olarak 6 günde ürettikleri Bitter Çikolata Kaplı Portakal Dilimi ürünümüzden elde edeceğimiz tüm kârı, yardıma ihtiyaç duyan kadınlara bağışlıyoruz.

Ürünümüz hiçbir kazanç beklentimiz olmaksızın; Macrocenter, Migros, Amazon, Getir ve Banabi ve Patiswiss.com.tr’de olmak üzere tüm Türkiye’de satışa sunulmuştur. Satışlardan elde edilecek kârın tamamı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacaktır ve tüm bağış makbuzları ve resmi makbuzlar Patiswiss.com.tr’de paylaşılacaktır.

Siz de hem çalışan hem de yardıma ihtiyaç duyan kadınların destekçisi olun!

Etiketler: equality, kadına destek, mor çatı, cinsiyet eşitliği, bitter çikolatalı portakal dilimi
Ekim 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR