Kadınlar İçin Her Gün

Kadınlar İçin Her Gün

Kurulduğumuz günden bu yana gücünü ve büyüme arzusunu kadın çalışanlarından alan bir firma olarak kadınların iş, toplumsal ve sosyal hayatlarında eşit hak ve özgürlüklere erişebilmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gayede bizleri hep ileriye taşıyan bütün kadın çalışanlarımızın ve dünya kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarız.

Kadınların üretim süreçlerindeki önemini asla göz ardı etmeyen ve kadın çalışanlarının yaratıcı ve yenilikçi fikirlerine açık bir yaklaşım sergileyen marka olmaktan gurur duyuyoruz. Yola çıkış hikayemizde bize güç katan kadınlarımızın ürettiği lezzetler ülke genelinde tanınmış bir marka haline gelmemizde büyük rol oynamıştır. Kadınlarımızın iş hayatında inovasyon kapasitesini arttırdığına ve ürünlerimizin kalitesini yükselttiğine inanarak, kadınların iş hayatındaki konumunu güçlendirmeye var gücümüzle devam etmekteyiz. Bünyemizde bulundurduğumuz 1.000 çalışanımızın %70 oranında kadın çalışanımızda, bulunduğumuz pazarda dikkat etkin rol oynamaya ve bu bağlamda iş dünyasında kadın istihdamında örnek bir firma olarak bu konuya dikkat çekmeye devam edeceğiz.

Marka olarak kurumsal sorumluluk bilincini sadece kadınlar için değil toplumsal ve ulusal sorumluluklarda da üzerimize düşen görevi büyük bir aidiyetle sahiplenmekteyiz. Gururla taşıdığımız yerli ve gittikçe güçlenen bir marka olmanın verdiği farkındalıkla sayısız kampanya ve projeye imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Büyüme motivasyonunu ve çalışma arzusunu kadınlarının gülüşünden, tüketicilerinin memnuniyetinden almanın getirmiş olduğu arzu ile hem gönülleri hem ağızları tatlandırmaya edeceğiz.

Hemen hemen herkesin 8 Martta sarf ettiği söylemleri, hissettiği hassasiyeti, kadınlarımızın hayatımızın her alanında ne kadar önemli ve değerli olduğunu yalnızca bir gün değil her gün anlaşılacağı bir ülke temenni ediyoruz.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

Etiketler: kadınlar günü, 8 mart, dünya kadınlar günü
Mart 08, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR