Formu Korurken Lezzeti Yakalamak Gerçekten Mümkün mü?

Fit Series

Formu Korurken Lezzeti Yakalamak Gerçekten Mümkün mü?

Fit ürünler dendiğinde akla lezzetten uzak ve yavan yiyecekler geliyor. Peki gerçekten yağ ve şeker oranı düşük olan, diğer yiyeceklere kıyasla daha sağlıklı bu ürünler aynı zamanda lezzetli de olabilir mi? Pastiswiss Fit Seri ile formu korurken lezzeti de deneyimlemek mümkün! Bu seride kahvaltı için çeşitli seçenekler ve ara öğünler için tatlı & tuzlu atıştırmalık opsiyonları buluyor.

Güne protein içeriği yüksek bir kahvaltı ile başlayın!

Araştırmalara göre, güne kahvaltı ile başlamak iştah kontrolü sağlama noktasında oldukça önemli. Günün ilk öğününde, protein ve lif bakımından zengin besinler tüketmek pek çok açıdan fayda sağlıyor. Yeterli miktarda alınan diyet lifi, kan şekeri regülasyonuna yardımcı oluyor, sindirim sisteminin düzenli işleyişine katkı sağlıyor. Aynı zamanda diyet lifi bakımından zengin yiyecekler kalorisi düşük, besin içeriği yüksek olması sebebiyle sindirimi yavaşlatarak, daha uzun süre tok hissetmeye de yardımcı oluyor. Patiswiss Granola ve Müsli Ailesi; içerdiği zengin tahıl, kuruyemiş ve kuru meyveler sayesinde ihtiyaç duyulan protein, vitamin ve liflerin giderilmesini sağlar. Rafine şeker içermeyen Patiswiss granola çeşitleri, hurma özü ve elma konsantresi ile tatlandırılır. Türkiye’de bir ilk olan siyez buğdaylı Patiswiss Granola ailesi, 1. sınıf kuruyemişler ve dondurularak kurutulmuş meyveler ile besleyici ve lezzetli bir kahvaltı seçeneği sunar.

Patiswiss fit atıştırmalıkları ile ara öğünlerinizi taçlandırın!

Şeker ilavesi içermeyen çikolata kaplı çıtır çıtır çilek drajeler; yalnızca doğal sebze ve meyvelerden olaşan smoothieler; rafine şeker içermeyen lezzetli granola barlar, protein zengini tohumlarla hazırlanan çıtır çıtır krakerler ve sinema keyfinin en iyi eşlikçisi düşük kalorili & yüksek besleyici içerikli, glutensiz nohut cipsleri…

Lezzetinden ödün vermeyen; herhangi bir katkı, koruyucu ve renklendirici madde içermeyen fit serimizi keşfe davetlisiniz.

Keşfetmek için tıklayın.

Etiketler: fit series, fit ürünler, düşük yağ oranı, şeker ilavesiz, diyet, fit, diyetteyken
Ekim 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR