Unutulmaz Bir Tat

Unutulmaz Bir Tat

"18 yıldır kaliteyi lezzetle birleştirdiğimiz unutulmaz tatlarımızla Türkiye’yi ve dünyayı gerçek mutlulukla buluşturuyoruz"

Geçmişten Günümüze Patiswiss...

Esas aldığımız yüksek gıda güvenliği ve üstün kalite ilkemizle 2004 yılında Ankara’da el yapımı butik bir üretim tesisi olarak çikolata yolculuğumuza başladık. En kaliteli kakao çekirdeklerinden yumuşacık kadife dokulu çikolatalarımıza uzanan tecrübemize her geçen gün bir yenisini ekleyerek ürün sayımızı toplam 12 ana kategoride 400 çeşidin üzerine çıkardık. Bugün ileri teknolojili fabrikalarımızda çikolatadan krema-ezme grubumuza, freeze-dried lezzetlerimizden glutensiz cipslerimize, patisserie çeşitlerimizden fit ürün grubumuza üretimimiz hızla devam ediyor. El yapımı ve endüstriyel üretimimizin yanı sıra iş birliği yaptığımız birçok seçkin firma için özel üretim de sağlamaktayız.

Premium Çikolatanın ve Freeze-Dried Meyvelerin Benzersiz Harmonisi...

Her birini en başından paketlenmesine kadar titizlikle ürettiğimiz özel reçeteli el yapımı çikolata çeşitlerimiz alışılmışın dışında bir lezzet deneyimi sunuyor. Taptaze portakalların ve premium çikolatamızın buluşmasıyla ortaya çıkan sanat eserimiz; çikolatalı portakal dilimlerimiz, en sağlıklı muhafaza yöntemi olan ileri teknolojili dondurma işlemiyle kuruttuğumuz birinci sınıf meyvelerin ve 4 nesil çikolatamızın lezzetli harmonisi; freeze-dried drajelerimiz, sayısız lezzet yorumumuzla madlen ve pralin dolgulu çikolatalarımız, 1. kalite ürünlerle zenginleştirdiğimiz el yapımı tablet çikolatalarımız ve benzersiz tatlarını koruyarak geliştirdiğimiz şeker ilavesiz özel formüllü atıştırmalık alternatiflerimiz seçkin çikolata tecrübemizin ürünleridir.

Eşsiz Lezzetler Sürülebilir Kıvamlarında...

Çikolata grubumuza ek olarak doğadan gelen taptaze lezzetleri kremsi kıvama dönüştürdüğümüz krema & ezme grubumuz bulunuyor. Tüm ürünlerimizde de olduğu gibi hiçbir katkı maddesi kullanmadan yalnızca ülkemizin en iyi fındıkları, bademleri ve yer fıstıkları ile kahvaltıları ve tatlıları taçlandıracak sürülebilir tatlar üretiyoruz. Karamel ve tarçın lezzetiyle zenginleştirilmiş bisküvi kremalarımız, vegan ve şeker ilavesiz kakaolu fındık kremalarımız ile klasik lezzetlerin özel formüllü opsiyonlarını da tüketicilerimize sunuyoruz. Ayrıca pratik ve besleyici kahvaltı tercih edenler için pek çok sağlıklı alternatifi kapsayan fit serimizi geliştirdik. Bu kategoride; Türkiye’de bir ilk olan siyez buğdaylı granolalarımız, meyveli müslilerimiz ve organik yulaf ezmelerimiz bulunuyor.

Patiswiss Handmade Chocolates olarak müşterimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini analiz eden yenilikçi Ar-Ge faaliyetlerimizle, en kaliteli malzemeleri bir araya getirerek ürettiğimiz katkısız lezzetlerimizi güvenli gıda ilkemizle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Önem verdiğimiz “kadınları iş hayatına kazandırma” politikamız doğrultusunda büyük çoğunluğunu kadın çalışanlarımızın oluşturduğu profesyonel kadromuzla özel lezzetler arayanların seçkin markası olmayı diğer taraftan dünyada daha fazla noktada yer alarak ülkemizin önde gelen gıda ihracatçıları arasında yer almayı vizyon ediniyoruz.

Etiketler: Patiswiss
Mart 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR