Tatlıda karamelden vazgeçemeyenlerin bayılacağı hem yapımı kolay hem de oldukça lezzetli tarifleri deneyerek ansızın gelen misafirler için pratik çözümler yaratabilirsiniz. Günün yorgunluğunu attığımız çay ve kahve saatlerinin vazgeçilmezi tatlıları vakit kaybetmeden pratik şekilde hazırlayabileceğiniz birçok tarif bulunuyor. İster tek başına ister tuzluların yanına eşlikçi olarak hazırlayabileceğiniz karamelli pratik tatlılarda Patiswiss Bisküvi Kreması’na yer vererek aradığınız lezzeti yakalayabilirsiniz!
Fırınsız Karamelli Tatlı Hazırlamak İçin Hangi Malzemeler Gerekir?
Fırınsız karamelli tatlı oldukça pratik ve az malzemeli bir tarif olarak öne çıkıyor. Fırınsız karamelli tatlı yapımında 1 paket petibör bisküvi, 3 su bardağı süt, 1 paket vanilyalı puding, 1 çay bardağı karamel sos, 1 tatlı kaşığı vanilin ve 1 yemek kaşığı tereyağı kullanılır. Karamel sosu evde yapabileceğiniz gibi hazır sosları da kullanabilirsiniz.
Fırınsız Karamelli Tatlı Nasıl Hazırlanır?
Fırınsız karamelli tatlı hazırlarken öncelikle puding ile 3 su bardağı sütü pişirin. Kaynamaya başlayınca karışımın içerisine tereyağı ve vanilin ekleyip ocaktan alın. Petibör bisküviyi uygun bir kaba dizip üzerine hazırladığınız pudingi döküp yayın. Pudingin üzerine karamel sos döküp tekrar bisküvi dizin. Katları tekrar ederek devam edin ve en üste yine karamel sosu dökün. Dilerseniz üste fındık, fıstık ya da pasta süsü de serpebilirsiniz.
Bisküvi Kreması İle Tuzlu Ve Tatlıyı Aynı Anda Kullanabileceğiniz Tarifler
Patiswiss Bisküvi Kreması ile birbirinden lezzetli tatlılar hazırlayabilirsiniz. İster yumuşak ister kıtır tercih edebileceğiniz karamelize bisküvi kremaları tatlılarınıza eşsiz bir aroma katacak! Tuzlu ve tatlıyı aynı anda deneyimleyebilmek için tuzlu kare krakerin üzerine ince bir tabaka bisküvi kreması sürüp üzerine muz ya da çilek koyun. Ardından üzerini başka bir krakerle kapatın. Dilerseniz üst kısma çikolata eritip ekleyebilirsiniz. Buzdolabından biraz beklettikten sonra tatlınız hazır!
Karamelli Bisküvi Kremalı Tart Tarifi
1 paket krem şantiyi 1 çay bardağı soğuk sütle çırptıktan sonra buzdolabında soğuması için 10 dk bekletin. Ardından 1 paket tuzlu minik tart tabanının üzerine bisküvi kremasını sürün ve üst kısma birer kaşık krem şanti ekleyin. Krem şanti üzerine çilek ya da muz ekleyip hazır karamel sos gezdirin. Tatlınız iyice soğuduktan sonra keyifle tüketebilirsiniz.
Yaz Aylarına Uygun Karamelli Tatlı Tarifleri
Yaz aylarında ağır tatlılar yerine sıklıkla serinletici hafif tatlılar tercih ediliyor. Örneğin Karamelli Yoğurt Kup hazırlayabilir, hem hafif hem de pratik bir lezzet deneyebilirsiniz. Bu tarif için öncelikle 2 su bardağı süzme yoğurt, 2 yemek kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı karamel sosu bir kasede karıştırın. Ardından servis bardaklarına biraz granola koyun ve üzerine yoğurt karışımını ekleyin. Üzerine muz ekleyip tekrar granola serpin ve karamel gezdirin. Soğuyan tatlınız hazır!
Karamelli Dondurmalı Bisküvi Sandviç
Karamelli Dondurmalı Bisküvi Sandviç yaz ayları için uygun, yapımı pratik ve oldukça lezzetli bir tatlı! Karamelli Dondurmalı Bisküvi Sandviç hazırlamak için petibör bisküvi üzerine karamelli bisküvi kreması ve vanilyalı dondurma sürüp başka bir bisküviyle kapatın. Kenar kısımlarını erittiğiniz bitter çikolataya bandırıp, file bademe bulayın. Hepsini bir tepsiye dizip buzlukta en az 1 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Pratik Karamelli Tatlılarla Çay Saatlerinin Keyfini Çıkarın!
Patiswiss Bisküvi Kreması’yla hem pratik hem de karamelin enfes aromasına doyacağınız tatlılar hazırlayabilirsiniz. Özellikle de günlük koşturmaca esnasında uzun adımlı tarifler hazırlamak zorlayıcı olabiliyor. Tatlı krizlerinizde Patiswiss lezzetlerinden yardım alarak kolayca lezzetli tatlılar hazırlayabilir, sevdiklerinizle birlikte tatlı keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz!
Karamelli Tatlıları Sevenler İçin Kolay Tarifler
Tatlıda karamelden vazgeçemeyenlerin bayılacağı hem yapımı kolay hem de oldukça lezzetli tarifleri deneyerek ansızın gelen misafirler için pratik çözümler yaratabilirsiniz. Günün yorgunluğunu attığımız çay ve kahve saatlerinin vazgeçilmezi tatlıları vakit kaybetmeden pratik şekilde hazırlayabileceğiniz birçok tarif bulunuyor. İster tek başına ister tuzluların yanına eşlikçi olarak hazırlayabileceğiniz karamelli pratik tatlılarda Patiswiss Bisküvi Kreması’na yer vererek aradığınız lezzeti yakalayabilirsiniz!
Fırınsız Karamelli Tatlı Hazırlamak İçin Hangi Malzemeler Gerekir?
Fırınsız karamelli tatlı oldukça pratik ve az malzemeli bir tarif olarak öne çıkıyor. Fırınsız karamelli tatlı yapımında 1 paket petibör bisküvi, 3 su bardağı süt, 1 paket vanilyalı puding, 1 çay bardağı karamel sos, 1 tatlı kaşığı vanilin ve 1 yemek kaşığı tereyağı kullanılır. Karamel sosu evde yapabileceğiniz gibi hazır sosları da kullanabilirsiniz.
Fırınsız Karamelli Tatlı Nasıl Hazırlanır?
Fırınsız karamelli tatlı hazırlarken öncelikle puding ile 3 su bardağı sütü pişirin. Kaynamaya başlayınca karışımın içerisine tereyağı ve vanilin ekleyip ocaktan alın. Petibör bisküviyi uygun bir kaba dizip üzerine hazırladığınız pudingi döküp yayın. Pudingin üzerine karamel sos döküp tekrar bisküvi dizin. Katları tekrar ederek devam edin ve en üste yine karamel sosu dökün. Dilerseniz üste fındık, fıstık ya da pasta süsü de serpebilirsiniz.
Bisküvi Kreması İle Tuzlu Ve Tatlıyı Aynı Anda Kullanabileceğiniz Tarifler
Patiswiss Bisküvi Kreması ile birbirinden lezzetli tatlılar hazırlayabilirsiniz. İster yumuşak ister kıtır tercih edebileceğiniz karamelize bisküvi kremaları tatlılarınıza eşsiz bir aroma katacak! Tuzlu ve tatlıyı aynı anda deneyimleyebilmek için tuzlu kare krakerin üzerine ince bir tabaka bisküvi kreması sürüp üzerine muz ya da çilek koyun. Ardından üzerini başka bir krakerle kapatın. Dilerseniz üst kısma çikolata eritip ekleyebilirsiniz. Buzdolabından biraz beklettikten sonra tatlınız hazır!
Karamelli Bisküvi Kremalı Tart Tarifi
1 paket krem şantiyi 1 çay bardağı soğuk sütle çırptıktan sonra buzdolabında soğuması için 10 dk bekletin. Ardından 1 paket tuzlu minik tart tabanının üzerine bisküvi kremasını sürün ve üst kısma birer kaşık krem şanti ekleyin. Krem şanti üzerine çilek ya da muz ekleyip hazır karamel sos gezdirin. Tatlınız iyice soğuduktan sonra keyifle tüketebilirsiniz.
Yaz Aylarına Uygun Karamelli Tatlı Tarifleri
Yaz aylarında ağır tatlılar yerine sıklıkla serinletici hafif tatlılar tercih ediliyor. Örneğin Karamelli Yoğurt Kup hazırlayabilir, hem hafif hem de pratik bir lezzet deneyebilirsiniz. Bu tarif için öncelikle 2 su bardağı süzme yoğurt, 2 yemek kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı karamel sosu bir kasede karıştırın. Ardından servis bardaklarına biraz granola koyun ve üzerine yoğurt karışımını ekleyin. Üzerine muz ekleyip tekrar granola serpin ve karamel gezdirin. Soğuyan tatlınız hazır!
Karamelli Dondurmalı Bisküvi Sandviç
Karamelli Dondurmalı Bisküvi Sandviç yaz ayları için uygun, yapımı pratik ve oldukça lezzetli bir tatlı! Karamelli Dondurmalı Bisküvi Sandviç hazırlamak için petibör bisküvi üzerine karamelli bisküvi kreması ve vanilyalı dondurma sürüp başka bir bisküviyle kapatın. Kenar kısımlarını erittiğiniz bitter çikolataya bandırıp, file bademe bulayın. Hepsini bir tepsiye dizip buzlukta en az 1 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Pratik Karamelli Tatlılarla Çay Saatlerinin Keyfini Çıkarın!
Patiswiss Bisküvi Kreması’yla hem pratik hem de karamelin enfes aromasına doyacağınız tatlılar hazırlayabilirsiniz. Özellikle de günlük koşturmaca esnasında uzun adımlı tarifler hazırlamak zorlayıcı olabiliyor. Tatlı krizlerinizde Patiswiss lezzetlerinden yardım alarak kolayca lezzetli tatlılar hazırlayabilir, sevdiklerinizle birlikte tatlı keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz!