Damakta unutulamayacak lezzet izleri bırakan portakal ve Patiswiss yoğun sütlü çikolatasının kesişmesiyle ortaya çıkan sıradışı bir atıştırmalık. Mevsimin en taze ince kabuklu ham portakalları, Patiswiss ustalarının 18 yıllık tecrübeleri ile tamamen el yapımı olarak 6 gün boyunca ilmek ilmek işlenir ve Patiswiss sütlü çikolatası ile buluşur. Ortaya çıkan bu olağanüstü sütlü çikolatalı portakal dilimi lezzetini keşfedin.
Sütlü Çikolata Kaplı Portakal Dilimi 80 g
18-22 derece arasında kuru ve düşük nemli ortamlarda saklayınız. Doğrudan güneş ışığına ve ısı kaynaklarına yakın bulundurmayınız. Ani sıcaklık değişikliklerine uğratmayınız. Kokusuz ortamda bulundurunuz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.