Mevsimin ince kabuklu ham portakalları özenle seçilir ve Patiswiss ustalarının seçkin tecrübesi ile 6 gün boyunca ilmek ilmek işlenerek özel formül yoğun kakao oranlı bitter çikolata ile buluşturulur. Tuz ilavesi yorumu ile Patiswiss imza lezzeti bitter çikolatalı portakal dilimleri alışılmışın dışında bir lezzet deneyiminin kapılarını açacak.
Glazed Bitter Çikolatalı Tuzlu Portakal Dilimi 80 g
18-22 derece arasında kuru ve düşük nemli ortamlarda saklayınız. Doğrudan güneş ışığına ve ısı kaynaklarına yakın bulundurmayınız. Ani sıcaklık değişikliklerine uğratmayınız. Kokusuz ortamda bulundurunuz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.