Heart Collection Serisini Keşfedin

Heart Collection Serisini Keşfedin

Patiswiss’in 14 Şubat’a özel ürettiği kalpli çikolatalarını (Heart Collection serisini) sevgilinize hediye ederek kalplerini fethedebilirsiniz. Patiswiss’e ait bu özel el yapımı çikolata den oluşmaktadır.

Patiswiss Heart Collection Serisi ile Sevginizi Gösterin

Patiswiss Heart Collection serisi ile sevginizi göstermenin en iyi yolunu keşfedebilirsiniz. Serimizin enfes iç dolgusu ve dış kaplamaları ile tüm damak tatlarına uygun lezzeti ve şık görünümü ile özel gününüzü taçlandırabilirsiniz.

Patiswiss Handmade Chocolates çikolata yapmanın bir sanat olduğuna inanır ve tüm çikolatalarının yapımında bu inanışı benimser. Sevgililer gününde de özel serisi ile gönülleri fethetmeye hazırlanan Patiswiss Handmade Chocolates milk, dark, classic, kırmızı, pastel ve renkli kalp çikolata serisi ile her damak tadına uygun lezzetlerini sizlerle buluşturur.

Patiswiss Heart Collection Serisi

Patiswiss Heart Collection serisi 6 çeşittir. Bunlar;

  • Heart Collection 18 ile Heart Collection 36: Limon -fesleğen, naneli, frambuaz ruby, hindistan cevizli, gianduja ve kakao çekirdeği, çilekli çikolatadan oluşur.
  • Heart Collection Classic 18 ile Heart Collection 36: Portakal parçacıklı bitter çikolata, hindistan cevizli sütlü çikolata, chillie biberli sütlü çikolata, çilekli bitter çikolata, kakao fındık kremalı pralin ve  kakao çekirdeği sütlü çikolata ile tuzlu yer fıstıklı bitter çikolatadan oluşur.
  • Heart Collection Milk 18 ile Heart Collection Milk 36: Portakal parçacıklı sütlü çikolata, hindistan cevizli sütlü çikolata, chillie biberli sütlü çikolata, çilekli sütlü çikolata, kakao fındık kremalı pralin ve  kakao çekirdeği sütlü çikolata ile tuzlu yer fıstıklı sütlü çikolatadan oluşur.
  • Heart Collection Dark 18 ile Heart Collection Dark 36: Portakal parçacıklı bitter çikolata, hindistan cevizli bitter çikolata, chillie biberli bitter çikolata, çilekli bitter çikolata, kakao fındık kremalı pralin ve  kakao çekirdeği bitter çikolata ile tuzlu yer fıstıklı bitter çikolatadan oluşur.
  • Heart Collection Red 18 ile Heart Collection Red 36: Portakal parçacıklı bitter çikolata, hindistan cevizli sütlü çikolata, çilekli kırmızı çikolata, chillie biberli kırmızı çikolatadan oluşur.
  • Heart Collection Pastel 18 ile Heart Collection Pastel 36: Portakal parçacıklı bitter çikolata, hindistan cevizli sütlü çikolata, gianduja ile kako çekirdeği dolce ve frambuaz ruby çikolatadan oluşur.

Klasik tatlara farklı bir boyut kazandıran Patiswiss, el yapımı pralin çikolataları çeşitli dolgu ve renklerde bir araya getirerek kalpli çikolata serisini hazırlamıştır. Şık sunumu, farklı seçenekleri ve iç dolguları ile “Patiswiss Heart Collection” serisi hem lezzetli hem de klasikleşmiş hediyelerin dışında bir deneyimi sevdiklerine yaşatmak isteyenler için web sitemizde ve tüm satış noktalarımızdadır.

Etiketler: Patiswiss, Heart Collection
Ekim 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR