Çiğdem Seferoğlu Özel Serisi

Çiğdem Seferoğlu Özel Serisi

Ünlü şef Çiğdem Seferoğlu ile Patiswiss Handmade Chocolates ustalığını bir araya getirerek farklı lezzet arayanlara “Çiğdem Seferoğlu Özel Serisini” hazırladı. Bu seride çıtır kabaklı, acı biber reçelli, tuzlu karamelli, zencefilli kurabiyeli, sahineli ve kestane dolgulu olmak üzere 6 çeşit pralin çikolatalar yer almaktadır. İçerisinde altı çeşit iç dolgusu bulunan özel serimizin, dışında sütlü ve bitter kaplı çikolata bulunmaktadır.

Çiğdem Seferoğlu Kimdir?

Çiğdem Seferoğlu, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bilgi Üniversitesinde İşletme bölümü okuyan Çiğdem Seferoğlu aile şirketinde uzun süre işletmecilik yapmıştır. Daha sonra kendini denemek için tekrardan sınavlara hazırlanmış ve Okan Üniversitesini kazanmıştır. Okan üniversitesinde burslu olarak Gastronomi bölümünü okuyan Çiğdem Seferoğlu yüksek onur derecesi ile bu bölümden mezun olmuştur. Eğitimini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra da THY’de özel aşçı olarak çalışmaya başlamıştır.

Çiğdem Seferoğlu Özel Serisi

Ünlü şef Çiğdem Seferoğlu’nun eşsiz tarifleri ve Patiswiss’in bitter ve sütlü gerçek çikolatası bir araya gelerek sevdiklerinize hediye edebileceğiniz özel seri çikolata üretildi. Tamamı el yapımı olan “Çiğdem Seferoğlu Özel Seri” çikolatalarımız yılların deneyimli çikolata şefleri ve Handmade Chocolates konusunda uzman Patiswiss firması eşliğinde hazırlanarak müşterilerimize sunulmuştur.

Özel tasarım ve şık kutusunun içerisinde bulunan altı çeşit dolgulu çikolatalar hem hediyelik çikolata hem de kutu çikolata arayan kişiler için iyi bir seçenek olmuştur. Dışı bitter ve sütlü çikolata kaplamalı, içi çıtır kabak dolgulu, sahineli, kestane dolgulu, tuzlu karamelli, acı biber reçelli ve zencefilli kurabiye dolgulu 36 adet çikolata yer almaktadır. Bu lezzeti deneyimlemek ve sevdikleriniz ile paylaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Çiğdem Seferoğlu ile iletişime geçebilir ya da Hodan İstanbul’dan bu özel seri çikolatayı satın alabilirsiniz.

Patiswiss Handmade Chocolates, ünlü şef Çiğdem Seferoğlu’nun reçetesinden çıkan farklı tatları gerçek Belçika çikolatası ile buluşturarak hem farklı tatlar arayanlara hem de farklı hediye arayışında olanlara iyi bir seçenek sunar. Aynı zamanda özel tasarım kutusu ile de görsel şölen sunan “Çiğdem Seferoğlu Özel Serisi” en iyi el yapımı hediyelik çikolatalarımızdan biridir.

Etiketler: Çiğdem Seferoğlu, Çiğdem Seferoğlu Özel Serisi
Ekim 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR