Anneler Günü

Anneler Günü

Annelerimize olan derin sevgimizi ve bağlılığımızı gösterebileceğimiz günlerden biri de Anneler Günü’dür. Yılda bir kere kutlanan Anneler Gününde annelerimize özel yapım çikolata hediye edebilir ve yüzlerindeki tebessümün kaynağı olabilirsiniz. Ayrıca üzerimizde emeği fazla olan annelerimize el yapımı çikolata hediye ederek bu anlamlı günü daha da kıymetli hale getirebilirsiniz.

Anneler Günü| İlk Kutlama Nasıl Ortaya Çıktı?

Anneler Günü kutlaması ilk olarak Antik Yunan ile Roma dönemine uzanmaktadır. Bu dönemde ilkbahar festivali kapsamında anma törenleri düzenlenerek kutlamalar yapılmaktaydı. Yakın geçmişe bakıldığında ise ABD’de Anna Jarvis’in annesini kaybetmesi ve annesinin ölüm yıldönümü olan mayıs ayının ikinci haftasında sevdiklerini davet ettiği bir anma töreni yapması ile başlamıştır. Bu törende mayıs ayının ikinci haftasını Anneler Günü olarak kutlamayı önermiş ve fikri herkes tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Kutlamanın resmileşmesi de 1914 yılında gerçekleşmiştir.

Anneler Günü Patiswiss Çikolataları ile Kutlanır

Anneler Günü’nün ilk kutlanmaya başlaması ve günümüze kadar sürmesi ile birçok kişi annesini mutlu etmek ve sevgisini göstermek için hediye arayışında olur. Bu özel günü taçlandırmak için tercih ettiğimiz hediyeleri özenle seçerek Anneler Günü’nü daha da anlamlı kılabiliriz. Bu anlamda Patiswiss çikolataları ve patisserie ürünleri ile oluşan bir armağan eşsiz lezzeti ile annelerimizin mutlu hissetmesini sağlar.

Patiswiss’in çikolatalarını özel gün hediyesi olarak tercih edebilir ya da pastaları ile Anneler Günü’nü kutlayabilirsiniz. Ayrıca dolgulu, özel seri ve karışık çikolata kategorisinde yer alan tüm çikolatalar Patiswiss’in usta elleri tarafından hazırlandığından Anneler Günü için en özel hediyelerden biri olur. 17 yıldır aynı eller tarafından üretilen Patiswiss portakal dilimlerini ya da özel reçeteler ile hazırlanan diğer atıştırmalıklarımızı Anneler Günü hediyesi için tercih edebilirsiniz.

Patiswiss çikolatalarını lezzeti ve şık görünümlerinin yanı sıra palm yağı içermediğinden gönül rahatlığı ile tüketebilir ya da sevdiklerinize hediye olarak verebilirsiniz.

Anneler Günü İçin Hediye Önerileri| Patiswiss Handmade Chocolates

Mayıs ayının 2.haftasında kutlanan Anneler Günü’nde annelerimizi mutlu etmenin ve sevgimizi göstermenin en iyi yolu çikolata hediye etmek veya standart lezzetlerin dışında hazırlanan pastalar ile bu özel günü kutlamaktır. Bu anlamda Patiswiss Handmade Chocolates, el yapımı ve gerçek çikolataları ile sizlere en lezzetli hediyelik çikolata seçenekleri sunar. Aynı zamanda sütlü, bitter, ruby ve beyaz çikolataları ile her damak tadına uygun çikolata üreten Patiswiss Ankara merkezli çikolata firmasıdır. Ankara dışında tüm Türkiye’ye ürünlerini ulaştıran Patiswiss, klasik tatların dışında lezzet denemek isteyenler için çeşitli ürün yelpazesine sahiptir. Anneler Günü gibi özel günlerde klasik görünüm ve klasikleşmiş lezzet dışında çikolata armağan etmek isteyenlerin Patiswiss’in kutu çikolata ve atıştırmalıklarını mutlaka denemeniz gerekir. Bu handmade chocolate lezzetine online satış yerlerinden ya da web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: anneler günü, anneler günü hediyesi , anneler günü çikolatası
Ekim 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR